top of page

Qui som?

Sant Feliu En Comú Podem és més que un partit polític: és una força de transformació social i comunitària a Sant Feliu de Llobregat. Arrelats en una rica herència política, els nostres inicis es remunten al Partit Socialista Unificat de Catalunya, passant per Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, amb una història marcada per la governança i una profunda comprensió de les necessitats de la nostra ciutat.

En el cor del nostre moviment hi ha una visió clara: construir un Sant Feliu on tothom pugui viure millor. Aquesta visió s'articula a través de tres pilars fonamentals: el feminisme, l'ecologisme i l'antirracisme. Per nosaltres, cada un d'aquests aspectes és essencial per fomentar una societat més justa, igualitària i sostenible.

Amb un profund compromís amb la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, treballem incansablement per enfrontar i superar els reptes que afronta la nostra comunitat. Des de la nostra experiència i coneixement profund de la ciutat, prioritzem les necessitats reals dels ciutadans, sempre buscant construir un Sant Feliu més cohesionat, habitable i comunitari.

A Sant Feliu En Comú Podem, creiem fermament en el poder de la col·laboració i la participació ciutadana. Som una veu per aquells que busquen un canvi positiu, un agent de transformació capaç de guiar Sant Feliu cap a un futur millor per a tots els seus habitants.

5B6F6C33-55EC-440F-B573-ADA96D4AC43D_edi
bottom of page