top of page
69FF6D08-C8F9-453F-9BBC-2EEFB66D629C.jpeg

Sant Feliu en Comú i Podem Sant Feliu tornaran a concórrer de manera conjunta a les municipals del proper mes de maig

(13/02/2023) Dijous 13 de febrer es va celebrar una assemblea de ratificació de l’acord, que constata la voluntat d’ambdues formacions de seguir treballant per Sant Feliu i la total coincidència programàtica i de model de ciutat

 

La ja escollida candidata a l’alcaldia, Lídia Muñoz, va signar ahir junt amb la responsable local de Podem Sant Feliu, Loren Rider, l’acord per concórrer de nou de manera conjunta a les municipals, amb el nom Sant Feliu en Comú Podem.

 

L’acord avala el lideratge de Muñoz però també de Rider, que enguany ocuparà el lloc número 2 a les llistes de la coalició, un dels elements més destacats de l’acord que en general és molt similar al signat al 2019. 

 

Per a Muñoz “l’acord consolida un llarg període de col·laboració i feina conjunta per la ciutat, que volem continuar tirant endavant el proper mandat”.  La candidata va afirmar que en un moment “trascendental per al futur de Sant Feliu, doncs el soterrament avança a bon ritme i aviat tocarà prendre les decisions transcendentals sobre la urbanització de la zona alliberada, que definiran si defensem, o no, el nostre model de ciutat”; és més important que mai “sumar per guanyar”. 

 

Per la seva banda, Rider va explicar que “el treball conjunt al govern durant els darrers anys, i ara la confecció d’un nou programa compromés social i mediambientalment, que constaten la total coincidència ideològica dels 2 espais a nivell local”, han estat els elements decisius per a voler continuar amb el projecte de Sant Feliu en Comú Podem. 

 

Un projecte que amb aquesta consolidació, encara les eleccions municipals del proper més de maig amb molta força, i que en paraules de Lídia Muñoz ho fa també “amb l’orgull de la feina feta i la convicció que Sant Feliu en Comú Podem som la garantia de liderar el període de soterrament com ja hem estat fent, amb l’horitzó del Sant Feliu 2030, sense especulació ni creixements insostenibles, i mantenint el que la ciutadania de Sant Feliu va escollir a la consulta”. 

Presentació de la nova pàgina web de Sant Feliu en Comú Podem: www.santfeliuencomupodem.org.

 

Durant l’assemblea celebrada ahir, també es va presentar el nou espai web de la coalició, que arriba per quedar-se. 

 

Una web modernitzada, senzilla i utilitària, que esperen que es converteixi en lloc de referència, de consulta, de descobriment de propostes o de contacte, per a la ciutadania.

bottom of page